Helyzetjelentés!

Sziasztok kedves olvasók!

Tudom, hallgatok egy ideje és nem is akarom elkiabálni, hogy hamarosan új rész, de talán most már lesz időm neki állni :)
Végeztem végre az egyetemen, megvolt a diplomaosztóm is :)
Hoztam is nektek pár képet :)






Most bétáztatom a Szeress engem! fejezeteit, szóval hamarosan lehet, hogy új, javított fejezetek kerülnek fel.
Jelenleg sokat olvasok, próbálok feltöltődni és munkát találni :)
Bevallom nehéz visszarázódni az írásba, mert bizony nagyon elszoktem tőle és kevés is az önbizalmam... nem vagyok benne biztos, hogy irok olyan jól, ahogy szeretném. De azért ígérem próbálkozom majd :)

Hétfőn elkészült éltem első tetoválása :) Még mindig nem tudom elhinni, hogy megvan :)
Tehetség rúnám :)


És persze nem is én lennék, ha nem állnék elő új történet ötlettel :D
Röviden és nagyon tömören:Álomárny

Szóval, valamelyik nagyobb városba szeretném a történetet rakni, de nem amerikába vagy new yorkba mert túl elcsépelt. A főszereplő vezeték neve majd az ország szerint választom, de a keresztneve Sophie lesz. Sophie mindig is különleges volt, az anyja is így nevelte és ő tanította. Sophie bárki álmába besétálhat, akiébe csak akkor, de nem igen változtathatja meg, csak nagyon apró dolgokat. Több ilyen ember is van a földön, de ők arra használják ezt a képességet, hogy rémálmokat kreáljon vagy és ez a fontosabb rávegyenek embereket dolgokra. Ezek az emberek másoknak dolgoznak akik mit tudom én azért fizetnek, hogy az álomjárók elhitessék a riválisával hogy adja fel meg ilyenek. Csak nem mindenre tudják rávenni a embereket mert minél mélyebbre hatol az álomban és vele együtt az áldozat tudatalattijában az álom létrehozza az álomfalókat, amik felébresztik az embert és az álomnak vége. Sophie viszont különleges mert őt nem veszik észre az álomfalók. Az anyja álomárnynak nevezi őt vagyis olyan mélyre mehet amennyire csak tud és azt hiteti el az emberrel amit csak akar. A történet akkor kezdődik amikor Sophie anyja meghal és a lányra szakad a családi cég vezetése (főként az álommal és a jó alvással foglalkoznak talán matracok, és hasonlók) az anyja fiatal testőre most őt védi, aki mindennel tisztában van. Azonban rájönnek kicsoda Sophie és el akarják kapni. A fiú és Sophie együtt bújkálnak és próbálnak rájönni ki és mit akar tőle valamint mi köze az egésznek Sophie apjának. Sophie apja is álomjáró volt, de túl mélyre merült annak a pasinak az álmában aki most Sophie vadászik és mivel ő is különleges Sophie apja még mindig az elméjében él, ezért is tud mindent a pasi. A vége még homály de valami olyasmi hogy Sophie megróbálja megmenti az apját.

Lehet egy kicsit sablon, de úgy hiszem ki lehet hozni belőle egy jó történetet :)

A következő fejezettel jelentkezem, amint tudok :)

Sophie


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések