Jelentkezem :)

Kedves Olvasók!

Nagyon sajnálom, hogy az utóbbi időben teljesen eltűntem :(
Sajnos elég sok dolgom volt, egyrészt a munkahelyemen túlóráztam és délután, vagyis nagyon későn értem haza, jön ehhez az, hogy lehet másik munkahelyet kell keresnem mert nem hosszabítanak.
Ezen kívül sajnos történt egy családi probléma, ami minden erőm és energiám felemészti, de most már talán kilábalunk a dologból.
A darab próbái is besűrűsödtek, most vasárnap is egész napos próbát tartunk majd, és sok dolgom van a szövegkönyv rögzítéssel itthon is.

Pluszban jön ehhez, hogy fogalmam sincs, melyik történtet írjam következőnek :/ Nagyon húz a szívem a Lélekkereső felé, és szavaztatok is rá, de annyi minden zúg bennem, hogy fogalmam sincs, de talán Áprilisban mikor nem dolgozom neki tudok állni :)

Közben zajlik a Lovászlány dramaturgiai bétázása és bizony van rajta mit javítani, de elég pozitív a béta visszajelzése így még inkább dobog a szívem ezért a történetért :) Nem tehetek róla, de úgy érzem ez talán áttörés lehet. :)

Még várok a kiadó válaszára a Négy Őselemmel kapcsolatban. Márciusra ígérték a választ, nagyon kíváncsi vagyok, de nem reménykedem, nehogy csalódnom kelljen...

Remélem holnap lesz egy kis időm és tudok új részt hozni :) Azért örülök, hogy még úgy is van élet a blogon, hogy alig foglalkozom vele :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések